MASKİ'nin Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Süleyman Şahin Oldu

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü görevini yürüten Süleyman Şahin, MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı görevine getirildi.

MASKİ'nin Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Süleyman Şahin Oldu

Köy Hizmetleri 6.Bölge Müdürlüğü, Malatya İl Özel İdaresi ile Battalgazi Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü bünyesinde  görev alan Şahin, son olarak Park Ve Bahçeler Müdürlüğü görevini yürüttü. Selahattin Gürkan'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile birlikte Yaşar Karataş, Latif Okyay, Mustafa Sayın ve Bülent Cengiz Yücetaş'ın ardından Süleyman Şahin'de Başkan Gürkan'ın A Kadrosundaki yeri almış oldu.

Süleyman Şahin kimdir?

1966 tarihinde Çorum ili Alaca ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Ankara’da yaptı. Yüksekokul’u 1988 yılında Atatürk Üniversitesi, İnşaat bölümünde, Fakülteyi 1996 yılında, Azerbaycan Üniversitesi Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği bölümünde bitirdi.

Çalışma hayatına, 1986 yılında Mülga Köy Hizmetleri Erzincan İl Müdürlüğünde başladı. 1993 yılına kadar teknik eleman olarak burada görev yaptı. 1993 Yılında Mülga Köy Hizmetleri 6.Bölge Müdürlüğü emrine tayin oldu. Burada 2005 yılına kadar teknik eleman olarak görev yaptı. Köy Hizmetleri 6.Bölge Müdürlüğünde görev yaptığı sürede görev sahası içerinde büyük projelerde Kontrol Amiri ve Kontrol Mühendisi olarak görevlendirildi. Bu dönem içerisinde görev aldığı başlıca büyük projeler: Adıyaman-Tut-Yeniköy Fore Kazık Köprü İnşaatı (8 Açıklıklı), Kontrol Mühendisliği, Adıyaman-Çelikhan-Recep Grubu İçme suyu İnşaatı (124 Ünite), Kontrol Mühendisliği, Malatya-Akçadağ-Tohma 306 Konut ve Altyapı İnşaatı, Kontrol Mühendisliği…

2005 Yılında, 5302 Sayılı Kanunla Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün kapatılmasını müteakip Mülga Malatya İl Özel İdaresi emrinde görevlendirildi. Burada sırasıyla Avrupa Birliği Hibe Programlarından birçok projede proje koordinatörlüğü, kontrol mühendisliği ve Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Bu dönem içerisinde IPA Programından hazırlamış olduğu, tamamı hibe 9.740.000,00 Avro bütçeli, “Malatya Kayısı Kümelenme Aktivasyonu ve Küme Altyapısını Güçlendirme Projesinin” hâlihazırda uygulaması devam etmektedir.

6360 Sayılı 29 İlde Büyükşehir Belediyesi kurulmasına ilişkin kanun kapsamında Malatya İl Özel İdaresi’nin kapatılmasını müteakip, 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren Battalgazi Belediyesi emrine görevlendirildi. Battalgazi Belediye Başkanlığı tarafından Haziran/2014 tarihinde Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görevlendirildi.Battalgazi Belediye Başkanlığı tarafından Nisan/2019 tarihinde Park ve Bahçeler Müdürü olarak görevlendirildi.

Süleyman ŞAHİN evli ve 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 14:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
YAREN
YAREN - 4 yıl Önce

ÇOK SEVİYOMO FİLMİ AŞK BİR RÜYAYİ DÜNYANİN KANAL 7 FİLMİ ÇOK SEVİYOK TAPKİ ÇOK İYİ

zehranur arpat
zehranur arpat - 4 yıl Önce

bu filme bayılıyorum muhtesem bunu kim çıkardıysa ALLAH razı olsun bu filmi ALLAH başımızdan eksik etmesin

yağmur
yağmur - 4 yıl Önce

gerçekten çok güzel bir film çok beğendim

buşra otağ
buşra otağ - 4 yıl Önce

gerçekten muhteşem film hayatımdailk defa böyle güzel bir film görüyorom

Aysona
Aysona - 4 yıl Önce

Çok guzal film.

A
A - 4 yıl Önce

Harika

Aynur
Aynur - 4 yıl Önce

Bayiliyorum bu diziye. Hic bitmesin...

SIRADAKİ HABER