Hercai 10 Temmuz var mı, yok mu? Hercai 39. bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

ATV ekranlarında geçen hafta 38. bölümüyle ekranlara gelen Hercai dizisi bu hafta 39. bölüm yayınlanacak mı? Hercai son bölümde neler yaşandı? Hercai 10 Temmuz yayınlanacak mı? Hercai yeni bölüm var mı, yok mu? işte bu soruların cevapları...

Hercai 10 Temmuz var mı, yok mu? Hercai 39. bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeniyle takip edilen ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai, bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olacak mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Türkiye'de her geçen gün can kayıpları ve hastalanan insan sayısı artmaya devam ederken, bu kapsamda dizilerde çekimlere ara verme kararı almışm durumda. Özellikle bir çok kanal da yayınlanan diziler tek tek çekimlerini durdururken, ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de bu hafta koronairüs nedeniyle ekranlarda olmayacak.

Hercai yeni bölüm bilgileri geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Hercai 38. Bölüm Özeti;

Geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şüphelenmesine neden olur. Yaşananlardan sonra babasıyla bir kere daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran'ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır. Ancak gerçeği kabul etmesi gereken tek kişi Reyyan değildir! Bundan sonra yalansız ve intikam planlarının olmadığı bir hayatın hayallerini kuran Reyyan, gelecekleri için Miran'dan bir karar vermesini ister. Bunca yıl babaannesi tarafından başka bir hayatı yaşamaya mahkum edilen Miran, verdiği özgürlük savaşında galip gelir ve Azize Aslanbey'e intikamdan vazgeçtiğini söyler. Miran'ı yeniden intikam planına dahil edeceğine dair son umut kırıntısını da yitiren Azize Aslanbey, intikamını kendi elleriyle almak için Şadoğlu konağına gider. Bir yanda intikamın olmadığı yeni bir hayata adım atan Reyyan ve Miran diğer yanda intikamını almak için ettiği yemini bozup son kurşunu atmak için Şadoğlu konağına gelen Azize Aslanbey son kozlarını paylaşırken, beklenmedik bir haber yaşananların tüm seyrini değiştirir. 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 20:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kayra Tamcomert
Kayra Tamcomert - 4 yıl Önce

Off bence baska boyle seyler gonder'meyin Hercai ne zaman baslarsa o zaman haber gonderin !!!!!!!!

SIRADAKİ HABER