16 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Çukur mu? Yasak Elma mı? reyting sonuçlarında birinci oldu?

16 Mart Pazartesi Reyting sonuçları açıklandı mı? 16 Mart Pazartesi günü hangi diziler liderlik için yarıştı. Yasak Elma mı? yoksa Çukur mu? gecenin lideri oldu. İşte bu soruların cevapları.

16 Mart reyting sonuçları açıklandı mı?  Çukur mu? Yasak Elma mı? reyting sonuçlarında birinci oldu?

Reyting sonuçları güncel olarak takip ediliyor. Dün akşam ekrana gelen yapımlar arasında Fox Tv'de Yasak Elma, Show Tv'de Çukur ve Star Tv'de Sefirin kızı dizileri yer alırken aksiyon ve heyecan dolu filmler izleyicileriyle buluştu. Reyting sonuçları 16 Mart 2020 Pazartesi günü sıralaması araştırılıyor. Peki Reyting sonuçları açıklandı mı?'' sorusuna yanıt aranıyor. 

Bilindiği üzere her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken 16 Mart reyting sonuçları merakla bekleniyor. Çeşitli televizyon kanallarında Yasal Elma ve Çukur yeni bölümleri ile birinci olmak için yarıştı. Peki 16 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Yasak Aşk ve Çukur'un reyting sonuçlarında kim birinci oldu? En çok hangi yapım izlendi?

16 Mart Reyting Sonuçlarınına göre;

Total'de 1.sırada “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber”, 2.sırada Show TV’de yayınlanan “Çukur”, 3.sırada Star TV’de ekrana gelen “Sefirin Kızı” yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER