Malatya’da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza

Malatya’da Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ve seyahat izin belgesi bulunmayanlara emniyet güçleri tarafından ceza yağdı.

Malatya’da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza

Corona virüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 1-2-3- Mayıs tarihleri arasında 30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta  gerçekleşen kısıtlamalar tamamlanmasına sayılı saatler kala, Malatya’da Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ve seyahat izin belgesi bulunmayanlara  emniyet güçleri tarafından ceza yağdı.

Bilim kurulunun uyarıları ve İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 3 günlük gerçekleşen sokağa çıkma kısıtlamasını uygulandığı Malatya'da,Vatandaşlar kısıtlamaya büyük ölçüde uyarken, gerçekleşen kısıtlamaya olmayan vatandaşlara ise cezai işlem uygulandı.

Malatya'nın en işlek cadde ve sokaklarında 3 gün boyunca denetimlerini sürdüren Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Malatya Çevre Yolu'nda bulunan polis kontrol noktasında  durdurdukları sürücülerden seyahat izin belgeleri istedi. Seyahat izin belgesi bulunan sürücüler yollarına devam ederken, izin belgesi olmayan sürücülere ise tek tek ceza kesildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER