Malatya'da Silahlı Saldırı! Kurşun Yağdırıp Kaçtılar

Malatya'nın Battalgazi İlçesinde yaşanan olayda, bir adrese kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu.

Malatya'da Silahlı Saldırı!  Kurşun Yağdırıp Kaçtılar

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu mahallesinde 21.00 sularında yaşanan olayda;  Orduzu 1. Ara sokakta bulunan bir adrese kişi yada kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olayın şüphelileri otomobil ile kaçmaya çalışırken, ihbar üzerine polis ekipleri ile kovalamaca yaşandı.

Yaklaşık 15 dakika polis ve şüpheliler arasında yaşanan kovalamacanın ardından şahısların kaçtıkları araç, Beydağı Mahallesi civarında terk edilmiş halde bulundu.

Terk edilmiş halde bulunan aracın kiralık olduğu tespit edilirken, daha sonra aracın yanına gelen 2 kişinin aracı kullananların kendileri olduklarını ve söylenen olayla her hangi bir bağlantıları olmadığını belirtiler. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, araç ise otoparka çekildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2020, 08:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Benim fikrim
Benim fikrim - 4 yıl Önce

Belliki olayı yapan sahizlar kaçmış. Kendi adamlarıni gönderip suçu üslendirmişler. Emliyetin biran önce magandaliga dur demesi lazım. Silahlanma bu kadar kolay olmamalı. Cezalar artırılmalı.

mlx
mlx - 4 yıl Önce

maşAllah huzur ve güven şehri malatya

Mehmet KUNDAKTEPE
Mehmet KUNDAKTEPE - 4 yıl Önce

Cezalar caydırıcı değil.Bu yüzden kötü insanlar bundan cesaret alıyorlar. Adam şöyle düşünüyor;nasıl olsa ya savcılıktan bırakırlar yada cezaevinde kısa bir süre yatar çıkarım.Allah kötüleri ıslah etsin İnşaAllah. Hep masumlar,iyi niyetliler mağdur oluyor.

Malatyali
Malatyali - 4 yıl Önce

islah olsunlar bilekim mubarek ayda umurlarinda degil

Caglar
Caglar - 4 yıl Önce

MaşAllah huzurlu bi günümüz yok yolda yürümeye insan korkuyor artık teksas i geçtik

Musa44
Musa44 - 4 yıl Önce

Aslında bu tür olaylar cehaletin bir göstergesi geri kalmış toplumlar problemlerini şiddete baş vurarak çözmeye çalışır lar Ee tabi bu kadar cahil bir topluma birde saçma sapan mafya dizileri izletilince bu tür olaylar kaçınılmaz oluyor. ..

SIRADAKİ HABER