Malatya'da Çaldı, Mersin Yolunda Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde bir evden döviz, altın, para çalan şahıs, ticari taksi ile Mersin'e giderken yakalandı.

Malatya'da Çaldı, Mersin Yolunda Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar hakkında verilen bilgiler şöyle;

•Nuriye Mahallesinde bir ikamette meydana gelen ikametten hırsızlık (200 dolar, 250 Euro,  10 Gr bilezik, 10 adet çeyrek altın, 3 yarım altın, 1 gr'lık 18 altın, 3 adet yarım altın, 1 adet tam altın, 1 adet künye bilekliği) olayının şüphelisi L.S. ticari taksi ile Mersin iline giderken Osmaniye ili Bahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine aldırılmış, şüpheli tahkikat için ilimize getirilmiştir. Şahsın yapılan üst aramasında 1 adet bilezik,5 adet yarım altın,7 adet çeyrek altın,8 adet gr altın,1 adet bakır renkli bileklik,4 adet altın kolye ucu, 1 adet küpe, 1 çift küpe, 1 adet altı taşlı yüzük, 1 adet alcatel marka tuşlu telefon, 100 dolar, 5 Euro, 540 ₺ para elde edilmiş tahkikata başlanmıştır. 

•Yakınca Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait asfalt şantiyesinde meydana gelen İşyerinden-Kurumdan Hırsızlık konusu ile ilgili şantiye amiri tarafından şantiye çalışanı bir şahsa ait aracın bagaj kısmında ve arka koltuğunda dolu vaziyette toplam 10 adet bidonda toplam 300 litre mazotungörülmesi üzerine konu ile ilgili şüpheli iki şahıs adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

•Müşteki S.D., eski kız arkadaşı H. A. ile uzun süredir görüşmediğini ancak A. U. G. isimli şahsın kendisini arayarak bahsi geçen bayan şahsın sevgilisi olduğunu ve kendisini tehdit ederek kendisine 7.000 TL değerinde senet imzalattığını beyan etmiştir. Yapılan çalışmada olayın şüphelisi A. U. G. isimli şahıs imzalatılan Senet ile birlikte alınmış olup konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

•Şehit Fevzi Mahallesi Şehit Dilaver Koca Caddesi üzerinde meydana gelen Faili Meçhul motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili olarak; yapılan güvenlik kameraları incelemelerinde şüphelilerin S.  Y. ve E. G. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmış. Adli mercilere intikal ettirilen şüpheli 2 şahısta adli kontrol ile serbest bırakılmıştır.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER