Hayırlı Evlatmış... Babasının Kasasını Patlattı, 1 Milyonu Alıp Kayıplara Karıştı

Malatya'nın Darende İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yaplan çalışma sonucunda, 1 milyon değerinde altın çalanların kimlikleri tespit edildi.

Hayırlı Evlatmış... Babasının Kasasını Patlattı, 1 Milyonu Alıp Kayıplara Karıştı

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından babasına ait kasanın anahtarını çalarak başka birisi ile iş birliği yapan A.Ş.Ö, emniyet güçleri tarafından her yerde aranıyor.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya dair yapılan açıklama şöyle;

"Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilçede yaşayan H.Ö. isimli şahsa ait 1 milyon lira değerindeki (642,5 gram 22 ayar bilezik, 256 adet Cumhuriyet ve 1 adet çeyrek) altının çalınması olayı ile ilgili kurulan özel ekibin yaptığı çalışmalarda; müştekinin oğlu A.Ş.Ö’nün kasanın anahtarını evden çalarak iş birliği yaptığı Soy isim benzerliği bulunan O.Ö, isimli şahsa verdiği, aynı bankadan hesap açtırıp kasa kiralayan O.Ö, isimli şahsın banka görevlilerinin yanından uzaklaşmasıyla H.Ö'ye ait kasayı açmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı ancak iki hafta sonra tekrar aynı bankaya giderek kasayı açıp içerisindeki 1 milyon lira değerindeki altınları aldığı, bozdurup kendi adına ilçedeki başka bir bankadan hesap açtırıp parayı önce Gaziantep'e, oradan da KKTC'deki bir bankaya kendi adına gönderdiği daha sonra KKTC'deki bankadan çektiği bu parayı A.Ş.Ö'ye verdiği ve A.Ş.Ö'nün kayıplara karıştığı tespit edilmiştir. . 

O.Ö isimli şahıs düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış, suçunu itiraf etmiş ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

A.Ş.Ö isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir"denildi.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER