Belediye Başkanları Milletvekili Adayı Olabilecek mi?

24 Haziran milletvekili seçimlerinde Belediye Başkanları aday olabilecek mı? Milletvekili listelerinin belirlenmesi için AK Parti'de çalışmalar başladı. AK Parti, İl Başkanlarından milletvekili aday listelerinin yapılmasını istedi.

Belediye Başkanları Milletvekili Adayı Olabilecek mi?

24 Haziran milletvekili seçimlerinde  Belediye Başkanları aday olabilecek mı? Milletvekili listelerinin belirlenmesi için AK Parti'de çalışmalar başladı. AK Parti,  İl Başkanlarından milletvekili aday listelerinin yapılmasını istedi.

AK Parti'nin milletvekili aday kriterleri netleşmeye başladı. Gelen bilgiye göre, 24 Haziran'da belediye başkanları milletvekili adayı olamayacak.

İl Başkanlarından 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için aday listelerinin yapılmasını talep eden AK Parti'de, listede bulunacak olan bir milletvekili adayının havuzu oluşturacağı öğrenildi.

Partinin seçim şarkıları ve propaganda sürecini partide kurulan komisyon belirleyecek. Milletvekili aday adayı sürecinin nisanın son haftasında başlayarak, en kısa süre içerisinde bitmesi öngörülüyor.

Milletvekili aday adayları başvuruları AK Parti il başkanlıkları yada AK Parti Genel Merkezi'ne yapacaklar.

Kaynak: Sabah

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER