Balyoz-1 Ekipleri Denetimleri Sıklaştırdı

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı BALYOZ-1 ekibi tarafından yapılan operasyonlarda av tüfeği, uyuşturucu hap, tüfek ele geçirilirken, şüpheliler göz altına alındı.

Balyoz-1 Ekipleri Denetimleri Sıklaştırdı

Konuya dair yapılan açıklamada;

Balyoz-1 ekibi olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada yarı otomatik 2(iki) adet av tüfeği ele geçirilmiş olup gerekli işlemlere başlanılmıştır. 

Balyoz-1 ekibince başka bir araçta yapılan aramada ise (4) gr İşlenmemiş halde uyuşturucu ve uyarıcı Metam fetaminmaddesi ele geçirilmiştir.

(2) 
08/01/2019 günü saat 10.30 sıralarıHuzur ve Güvenekipleri olarak Cemal Gürsel mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın yapılan üst aramasında 2 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap ele geçirilmiş, ayrıca şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya 8. Asliye Ceza Mahkemesince Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan arandığı tespit edilmiştir. Şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

(3)
Gasp Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda 08.01.2020 günü saat 17.30 sıralarında Sivas Caddesi üzerinde yapılan çalışmada (1) adet ruhsatsız pompalı tabir edilen tüfek ele geçirilmiş olup bahse konu tüfek ve şahıs ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

(4)
08.01.2020 günü saat 23.30 sıralarındaRabia parkı civarında bir araç içerisinde meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olayı ile ilgili yapılan çalışma neticesindearaçta bulunan şahıslarla yapılan görüşmede, arkadaşı ve araç sürücüsü olan Şahsın kendi kendini yaraladığını beyan etmiştir. Olayda kullanılan silah bulunmuş olup gerekli işlemlere başlanılmıştır.

Konu ile alakalı ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilen iki bayan şahsın hareketlerinden şüphelenilerek,bayan Polis Memuru tarafından yapılan üst aramalarında, 14 adet uyuşturucu hap ile bir miktar Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup gerekli işlemlere başlanılmıştır.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER