50 Bin TL Değerinde Altın Çalan 2 Kadın Hırsız Yakalandı

Malatya'da 50 bin TL değerindeki altını çalarak kayıplara karışan hırsızlar yakalandı.

50 Bin TL Değerinde Altın Çalan  2 Kadın Hırsız Yakalandı

Malatya sokaklarında dilencilik yapan 2 kadın hırsız, Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Konuya dair yapılan açıklama şöyle;

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak yapılan çalışmalar kapsamında (45) işyerine ait güvenlik kamera görüntüleri alınarak toplamda (123) saatlik görüntü izlenmiş, olayı gerçekleştiren şüphelilerin (2) bayan şahıs olduğu ve tanınmamak için yüzlerini kapatarak ara sokakları kullandıkları görülmüş, şüphelilerin geliş ve gidiş istikameti takip edildiğinde beyaz renkli bir araca bindikleri tespit edilmiş, Araçla ilgili yapılan kamera çalışması ve bölgede yapılan geniş çaplı alan taramasında bahse konu aracın plakası belirlenmiş, aracı kullanan ve olayı gerçekleştiren (3) şüphelinin kimliği tespit edilerek şüpheliler gözaltına alınmıştır. Adli Makamlara sevk edilen (3) şüpheli hakkında Mahkemece Adli Kontrol tedbirine hükmedilmiştir.

Diğer bir olayda ise Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından kapsamlı çalışmalar neticesinde bir işyerlerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştirilen (3) şüpheli şahsın kimliği tespit edilmiş, şüphelilerden yaşı küçük olan (2) şüpheli işyerlerinden çalınan (1 adet tablet), (1adet cep telefonu ile birlikte yakalanarak gerekli işlemler yapılmıştır. Diğer (1) şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER