3 Ton Kaçak Boğma Rakı Yakalandı

Malatya ili ve ilçelerinde  kaçak içki satışı ve imalatını yapanlara yönelik Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 3 ton imal edilmiş boğma kaçak rakı ele geçirildi.

3 Ton Kaçak Boğma Rakı Yakalandı

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Malatya ili ve ilçelerinde kaçak içki satışı ve imalatını yapan şahıslara yönelik, 14 Kasım2019 günü Hekimhan ilçesi Hasançelebi ve Çulhalı mahallelerinde, önceden belirlenen (2) ayrı adreste eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda; 3 ton imal edilmiş boğma diye tabir edilen kaçak rakı (500Kg. Satışa hazır şişelenmiş vaziyette,(2.500) Kg. ise jelikan bidonlar içerisinde mayalanma aşamasında) ve kaçak içki imalatında kullanılan yardımcı malzeme ele geçirildi.

Yapılan operasyon sonucunda ele geçirilen kaçak/sahte boğma rakı piyasaya sunulmadan toplanmış ve vatandaşların muhtemel mağduriyetlerinin önüne geçilmiş ve Adli makamların talimatı doğrultusunda olay şüphelisi (2) şahıs gözaltına alınarak olayla ilgili tahkikata devam etmektedir. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER