Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanal da?

SPOR

Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanal da? Sergen Yalçın'lı Yeni Malatyaspor Lider Sivasspor'u ağırlıyor. Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta?

Süper Lig 14. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Peki Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanal da?

Süper Lig’de geride kalan 13 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyetle 20 puan toplayan ve 7. sırada bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sezonun flaş takımı Sivasspor'u konuk ediyor. Ligde lider konumunda bulunan Sivasspor ise Yeni Malatyaspor deplasmanından 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyor.

Süper lig 14. hafta maçında 7 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor – DG Sivasspor maçını Ümit Öztürk yönetirken, karşılaşma beIN SPORTS HD 1'den canlı olarak yayınlanacak

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, cezası bitmesinden dolayı Sivasspor maçında kulübedeki yerini alacak.

Son oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 beraberlik alan sarı-siyahlı ekip, yenilmezlik serisini yarın konuk edeceği lider Demir Grup Sivasspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.