Malatyaspor'umuza UEFA Maçlarında Başarılar Dilerim

SPOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte Yeni Malatyaspor kulübünü ziyaret ederek yönetici ve futbolculara UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda başarılar diledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte Yeni Malatyaspor kulübünü ziyaret ederek yönetici ve futbolculara UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Aydın Baruş’u Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Sportif Direktör Ali Ravcı ve Teknik Direktör Sergen Yalçın karşıladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana maçı öncesi Yeni Malatya Spor Takımına moral desteği vermek ve hocamız Sergen Yalçın’a hayırlı olsun demek için buradayız.

Başkan Gürkan, “Malatyaspor bizim ortak paydamız. Malatyasporumuzun başarılı olması, futbolcularımızın başarılı olması ve ligi iyi bir yerde tamamlamanız Malatya’mızı sevince boğar. Ben inanıyorum ki UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana karşılaşmasında galip gelerek başarılı bir şekilde yolunuza devam edeceksiniz. Bu karşılaşmada takımımıza ve sizlere başarılar diliyorum.

Hocamıza ve Kulüp Başkanımıza güveniyoruz, ideal bir yapı ve takım ruhu oluşturulursa başarılı olunacağına inanıyorum. Hocamızı futbolculuk yıllarından da biliyoruz. Futbol severler o yıllarda özellikle sizin maçlarınızı izlemekten keyif aldıklarını biliyoruz.

İnşallah Malatya’da önümüzdeki günlerde tribünler dolar, Malatya’nın ortak paydası olan Malatyaspor Malatyalıların yüzünü güldürür.” şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana maçı öncesi Yeni Malatya Spor Takımına moral desteği vermek ve yeni teknik direktör Sergen Yalçın’a hayırlı olsun demek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Vali Baruş; “Yeni Malatya Sporun takım dayanışmasını takım ruhunu yakalaması profesyonel lig de başarının ön şartlarından biri. Bunu gerçekleştirirsek biz de her zaman destekçisi olacağız çünkü Yeni Malatya Spor markası bizim için, şehir olarak çok önemli. Malatya kendi çapında iyi bir sanayi şehri, ekonomik anlamda hareketli olan bir şehir ama Türkiye’de daha fazla isminin duyulmasını istiyoruz. UEFA Avrupa liginde ön elemelerimiz var. En büyük amacımız gruplara kalmak inşallah başarılı olursa ben bu havayla ligde de çok iyi gideceğine inanıyorum” diyerek teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Kulüp binasında gerçekleşen ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Aydın Baruş, Kulüp Yöneticileri ve Büyükşehir Belediye yetkilileri ile Yeni Malatya Stadında da incelemelerde bulundular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.