Hamzaoğlu,'Takımda patron benim dedi'

SPOR

Milli maçların tamamlanmasının ardından Yeni Malatyaspor'da Cueva krizi yaşanmıştı. Aslında krizin olacağı birkaç gün önce Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından belliydi. Sonuç olarak gelinen nokta Cueva kadro dışı...

Peki Hamza Hamzaoğlu aynı disiplinsizliği gösteren Acquah için bu hamleyi neden yapmadı? Bunun açıklaması çok basit... Acquah bu hareketleri yaparken takımın 5 puanı vardı ve Hamza Hamzaoğlu'nun böyle birşeye cüret etmesi zordu. Ne zamanki takım 11 puana ulaştı, Hamzaoğlu takım içerisinde patron benim diyerek böyle bir hamlede bulundu.

Zaten 11 puanda yönetimin bu süreçte sessiz kalmasına neden oluyordu. Başkan'ın bugünkü Peru basınına yapmış olduğu açıklamalarda yumuşak bir geçişle Cueva'nın takıma yeniden kazandırılacağı yönünde algılanıyor.

Asıl bizi düşündüren durum ise önümüzdeki 5 haftada Yeni Malatyaspor'un ne yapacağı?... Oynanan oyun herhalde teknik heyet dışında kimseyi memnun etmiyor. Bu oyun kalitesiyle zorlu rakipler karşısında ne yapacağımız ise bizleri korkutuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.