DSİ'den Malatya'daki 3 Gölet İçin İhale

GÜNCEL

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Hekimhan karadere göleti, Kuluncak karaçayır göleti ile Hekimhan Güzelyurt karamahmut göleti'nin sulama İnşaatı ihalesinin yapılacağı bildirildi.

Malatya-Hekimhan karadere göleti ikmali inşaatının ihalesi 20.01.2021 tarihinde yapılacak.

Yapımına devam edilecek olan Malatya-Hekimhan KaradereGöleti, kil çekirdekli homojen dolgu tipinde, temelden 39 metre yüksekliğinde inşa edilmiş olup, gölette depolanacak 1 milyon 950 bin metreküp su ile 3.300 dekar tarıma elverişli arazinin cazibeli borulu sulama şebekesi ile sulanması sağlanacaktır.  Malatya-Hekimhan KaradereGöleti İkmal İnşaatı ihalesi 20.01.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüzde yapılacaktır. Söz konusu gölet ikmal inşaatı kapsamında kalan imalatlar, ihalesi 27.01.2021 tarihinde yapılacak sulama şebekesi 2021 yılında tamamlanarak 2022 yılı sulama sezonunda sulamaya açılması hedeflenmektedir. Bu projenin hayata geçirilmesi noktasındaki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Malatya Milletvekillerimize ve DSİ Genel Müdürümüze teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.

Malatya Kuluncak karaçayır göleti sulaması inşaatının ihalesi 10 şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Yapımına devam edilen Malatya Kuluncak Karaçayır Göleti, kil çekirdekli homojen dolgu tipinde, temelden 31 metre yüksekliğinde inşa edilmiş olup, gölette depolanacak 1 milyon 400 bin metreküp su ile 3.100 dekar tarıma elverişli arazinin cazibeli borulu sulama şebekesi ile sulanması sağlanacaktır.  Malatya Kuluncak Karaçayır Göleti Sulaması İnşaatı ihalesi 10.02.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüzde yapılacaktır. Söz konusu sulama şebekesi inşaatı, sulamada hamle yılı ilan ettiğimiz 2021 yılında gölet inşaatı ile birlikte tamamlanarak 2022 yılı sulama sezonunda sulamaya açılması hedeflenmektedir. Bu projenin hayata geçirilmesi noktasındaki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Malatya Milletvekillerimize ve DSİ Genel Müdürümüze teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.


Malatya Hekimhan Güzelyurt Karamahmut Göleti Sulaması İnşaatının İhalesi 17.03.2021 Tarihinde Yapılacak

Yapımı tamamlanarak su tutma işlemi gerçekleştirilen Malatya-Hekimhan Güzelyurt KaramahmutGöleti, kil çekirdekli yarı geçirimli dolgu tipinde, temelden 43 metre yüksekliğinde inşa edilmiş olup, gölette depolanacak 1 milyon 120 bin metreküp su ile 2.740 dekar tarıma elverişli arazinin cazibeli borulu sulama şebekesi ile sulanması sağlanacaktır. 
MalatyaHekimhan Güzelyurt KaramahmutGöleti Sulaması İnşaatı ihalesi 17.03.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüzde yapılacaktır. Söz konusu sulama şebekesi inşaatı, sulamada hamle yılı ilan ettiğimiz 2021 yılında tamamlanarak 2022 yılı sulama sezonunda sulamaya açılması hedeflenmektedir. Bu projenin hayata geçirilmesi noktasındaki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Malatya Milletvekillerimize ve DSİ Genel Müdürümüze teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.