KÜNYE

MALATYA ÇAĞDAŞ YAYIN GRUBU

Haber Reklam Medya Tanıtım Org ve Danışmanlık Adına

Selim APOHAN

Hukuk Danışmanı / Jurisconsult

Av.Burcu KOÇAK YAMURLU

Muhabir/ Correspondent

Selim APOHAN

İletişim ve İrtibat / Communication and Liaison

 İnt Tel: Gsm : 05395151234 WhatsApp Busines 

Yazı İşleri Müdürü:  Burak Bulucu 

E-mail: [email protected]

Sosyal Medya / Social Media:

@yenimalatyahaber

Mali Müşavir / Financial Advisor
Ahmet BAKAN

Köşe Yazarları / Authors

Habibe Ödemiş

Ali Haydar Koyun

Tuğba Tülin Durdu

Hüseyin Arda

SERVİS SAĞLAYICI / Service Provide
Tebilişim
SEARCH ENGINE OPMIZATION / SEO
Tebilişim
Osman EKN
info@tebilisim

https://www.tebilisim.com/

Bağlı Olunan Kuruluş ve Üyelikler
Haber Sitemiz (BİMYAD) Basın İnternet Medya Yayıncıları Derneği Resmi Üyesidir

Adres/ Saray Mah.Sarayım Sokak Akbulut İş Merkezi. No:9 Kat:4/5 BATTALGAZİ/MALATYA

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.

yenimalatyahaber.com Basın Ahlak İlkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır.
Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na uygun olarak yayınlanmaktadır.


Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir.
yenimalatyahaber’de yayınlanan diğer haberler (ajans haberleri hariç) ve makaleler ise, kaynak gösterilmek ve yenimalatyahaber com’un ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

yenimalatyahaber.com da yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. [email protected] yayınlanan her yazıyı desteklemek durumunda değildir. Makaleler, yazarların şahsi düşünceleridir.

yenimalatyahaber.com sayfalarında yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz.

İnternet Medyasının Bağlı Olduğu Başlıca Yasalar

23/01/2008 Tarihli ve 5728 Sayılı Temel Ceza Kanunlarına Uyum Amacıyla Çeşitli Kanunlarda Ve Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

4/5/2007 Tarihli ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun


GİZLİLİK POLİTİKASI
© Copyrigth 2010 malatyacagdas.com tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları yenimalatyahaber.com’a aittir.

yenimalatyahaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar malatyacagdas.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.


yenimalatyahaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. malatyacagdas.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

PRIVACY POLICY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the malatyacagdas.com. However, sometimes the malatyagcagdas.com uses third parties to process your information. malatyacagdas.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the malatyacagdas.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the malatyacagdas.com we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the malatyacagdas.com and its services. When you use malatyacagdas.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the malatyacagdas.com cookies section of our full Privacy Policy.